У справі Ласло Коломпарова, який на початку січня вистрибнув з вікна четвертого поверху Лозівського міськвідділу міліції і пізніше від отриманих травм помер, затримані двоє співробітників цього міськвідділу. Цю інформацію підтвердила "SQ" начальник центру громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області Лариса Волкова.

За її словами, співробітники міліції підозрюються у службовій халатності. Як зазначила Л.Волкова, можливо, йдеться і про перевищення службових повноважень.

Довідка "SQ". Удень 9 січня 2011 р. з кабінету, розташованого на четвертому поверсі Лозівського міського віддіення міліції, вистрибнув 39-річний Л.Коломпаров. Він був доставлений у відділення міліції за підозрою в незаконному зберіганні наркотиків. Пізніше Л.Коломпаров помер у Лозівській центральній районній лікарні. Міліціонери, які допустили те, що він вистрибнув з вікна, отримали дисциплінарні стягнення. Порушено кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень.

Як повідомив 13 липня прокурор Харківської області Геннадій Тюрін, у кримінальній справі, порушеній після смерті Л.Коломпарова, залишилося провести дві експертизи, щоб прийняти обвинувальний висновок.