Харківський "Металіст" 21 листопада в матчі 18-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги в гостях зіграв внічию 1:1 з ФК "Динамо" (Київ). Гол у киян забив Олег Гусєв (30-а хв.), у харків'ян - Марко Девіч (32-а, з пенальті). На 44-й хв. Артем Мілевський ("Динамо") не реалізував пенальті.

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич на післяматчевій прес-конференції зазначив: "Було більше боротьби на полі, а не футболу. Ми хотіли взяти очки в Києві, і ми їх взяли. Я вважаю, що результат по грі. У першому таймі у киян ще були моменти, але в другому таймі ми зіграли на оборону і не дали їм можливість пробити по воротах. Футболісти втратили багато сил. Ми, звичайно, хотіли перемогти, але і нічия - справедливий результат".

В.о. головного тренера "Динамо" Олег Лужний підкреслив: "В обороні команда зіграла на п'ять, а в атаці - погано. У другому таймі створити один момент - це не рівень гри "Динамо".

Набравши у 18 матчах 35 очок, "Металіст" займає 3-е місце в турнірній таблиці. Матч 19-го туру "Металіст" проведе вдома 27 листопада проти донецького "Металурга".

Довідка "SQ". У складі "Металіста" грали: Дишленкович - Бордіян, Папа Гуйє, Обрадович, Валяєв, Хав'єр, Тайсон (Кайта, 87), Девіч (Олійник, 60), Шелаєв, Романчук, Фініньо (Пшеничних, 81).

У складі "Динамо": Коваль - Данило, Бетао, Вукоєвич, Попов, Мілевський, Михалик, Гусєв, Єременко (Гармаш, 73), Ель Каддурі, Алмейда.

Попередження: Михалик (34), Гусєв (52) - Бордіян (35), Обрадович (40).

Арбітр матчу: Володимир Сіренко (Сімферополь).