Кубок України з бадмінтону 2010 р. відбувся 11-14 листопада в харківському спорткомплексі НТУ "ХПІ". Про це "SQ" повідомила прес-аташе Федерації бадмінтону Харківської області Олена Скалецька. У командному заліку серед чоловіків володарем Кубка стала перша збірна Харківської області у складі Валерія Атращенкова, Дмитра Завадського, Георгія Натарова і Віталія Конова. Серед жінок найсильнішою також виявилася перша команда Харківської області - Марія Диптан, Єлизавета Жарка, Ганна Копцева та Олена Прус. Харківських спортсменів до цих змагань готували головний тренер збірної України з бадмінтону Геннадій Махновський і тренер української юнацької збірної Михайло Стелін.

У жіночій одиночній категорії переможницею стала Марія Улітіна, срібна нагорода у Наталії Войцех (обидві - Дніпропетровськ), бронзова - у М.Диптан. У парній категорії серед жінок на вищий щабель п'єдесталу піднялися О.Прус і Г.Копцева, на другому місці пара М.Диптан - Є.Жарка, на третьому - Ольга Надточій та Ольга Пивоварова (друга команда Харківської області).

У чоловіків в одиночному і парному розрядах призерами також стали представники Харківської області. В одиночній категорії золоту медаль завоював Д.Завадський, срібну - В.Конов, бронзову - В.Атращенков. У парній категорії перемогли В.Атращенков і Г.Натаров, на другому місці - Д.Завадський та В.Конов, на третьому - Геннадій Натаров та Артем Почтар.