Голова Харківської обласної організації (ХОО) ВО "Батьківщина", кандидат на посаду міського голови Арсен Аваков має намір оскаржити рішення Харківської міської прокуратури, яка не знайшла причин для порушення кримінальної справи після заяв про незаконний друк виборчих бюлетенів у друкарні "Фоліо-плюс". Про це повідомив офіційний сайт ХОО ВО "Батьківщина".

За словами А.Авакова, він також має намір обговорити цю ситуацію з міжнародними спостерігачами 26 жовтня. "Завтра я відреагую на прохання іноземних спостерігачів, проведу з ними зустріч. Це представники ПАРЄ, представники посольств іноземних держав, зокрема, США", - повідомив голова ХОО ВО "Батьківщина".

Довідка "SQ". 23 жовтня "Батьківщина" заявила, що в Харкові незаконно друкуються виборчі бюлетені. Партія регіонів назвала ці заяви спробою зірвати вибори до місцевих рад.

Як заявив 25 жовтня журналістам прокурор Харкова Євген Попович, прокуратура Харкова не знайшла підстав для порушення кримінальної справи за ч.1 ст. 158 (неправомірне використання бюлетенів) після заяв представників ВО "Батьківщина" про незаконний друк бюлетенів на вибори до Харківської облради в друкарні підприємства "Фоліо Плюс" (Харків).