Президент громадської організації "Харківські сузір'я" Андрій Білогрищенко буде балотуватися за списками однієї з партій до Харківської міськради. Про це він заявив 24 вересня у програмі інформагентства "STATUS QUO" "Параполітика". "За законом я можу балотуватися в мери і в міськраду за партійними списками. Від якої партії я піду - ще не вирішив, думаю, що вирішу протягом 2-3 днів", - зазначив А.Білогрищенко. Він додав, що підтримати його на виборах висловила бажання не тільки партія "Єдиний центр", а й партії "Третя сила", "Солідарність", "Сила" і "Комуністична партія робітників і селян".

Повну версію інтерв'ю з А. Білогрищенком дивіться у телепрограмі "Параполітика" у суботу, 25 вересня, на каналі "Фора" (початок - о 18.00) і "Р1" (початок - о 21.00). Повтори - у неділю на "Р1" (початок - о 23.00), у понеділок на "Форі" (початок - о 00.30 і 6.30).

Довідка "SQ". Як заявив 3 вересня А.Білогрищенко, підтримати його кандидатуру на виборах харківського міського голови вирішили кілька політичних партій.

Як заявив 26 серпня голова Харківського міського відділення "Єдиного центру" Сергій Жук, партія "Єдиний центр" підтримає А.Білогрищенко в якості кандидата в мери Харкова.