Заступник голови Жовтневої райорганізації "Молодих регіонів" Харкова Марія Столярова, яку захисник екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко звинуватив у тому, що вона облила його 16 липня зеленкою біля харківської ЦКБ №5, передумала подавати позов до суду. Про це вона заявила журналістам 18 вересня.

"Першим бажанням було подати до суду, але я боюся що у мене просто не вистачить сил. Я і до цього погано почувалася, а зараз мій стан здоров'я просто погіршився", - розповіла Столярова. За її словами, у неї вчора стався нервовий зрив. "Таке почути про себе - це викликає шок, від якого не можна просто так відійти. Це удар по моїм батькам, це загрози моїм родичам, моєму чоловікові", - заявила вона.

Вона підтвердила, що іноді бувала біля будівлі Апеляційного суду Харківської області, "тому що не хочеться залишатися осторонь від подій, дуже хочеться в перших рядах дізнатися те, як вирішиться цей конфлікт". "Але це було не в робочий час", - уточнила Столярова. Вона заявила, що в той час, коли Власенко облили зеленкою, вона займалася інспектуванням неблагополучних сімей (вона працює в Центрі соціальних служб Жовтневого району Харкова).

 


 

Довідка "SQ". Власенко 16 липня, близько 14.00, біля харківської ЦКБ № 5 облили зеленкою. Після брифінгу з журналістами адвокат увійшов на територію лікарні і вийшов звідти з особою, повністю облитою зеленкою. Як повідомив Власенко, при вході до будівлі дівчина 23-25 років з довгим волоссям плеснула йому в обличчя зеленкою з обрізаної пластикової пляшки. Адвокат підкреслив, що міліція бачила це, але не втрутилася в ситуацію. Він зазначив, що цей інцидент - "знак якості моєї роботи". За словами Власенка, дівчина, яка вилила на нього зеленку, підійшла до нього впритул. Вона була одягнена в короткі джинсові шорти і білу блузку. Ємність з зеленкою вона ховала за спиною. Вона запитала: "Сергій Власенко?", - і коли Власенко відгукнувся, плеснула зеленку йому в обличчя.

Наступного дня Власенко заявив "Українській правді", що впізнав у дівчині Столярову. "Дівчина, яка мене облила, дуже схожа на Столярову", - заявив він. Столярова спростувала звинувачення Власенка. "Я цілий день перебувала на роботі. Це провокація, і я планую подавати позов до суду. У мене багато свідків, які можуть підтвердити, що я перебувала на робочому місці, це і співробітники, і водії", - розповіла вона "SQ".