С. Власенко опять пытались облить зеленкойУ райвідділі міліції в Харкові захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко взяв участь в очній ставці з дівчиною, яка, за його словами, облила його зеленкою. Про це повідомив сайт "УНН" з посиланням на джерело в правоохоронних органах. Власенко на очній ставці стверджував, що впізнав у дівчині нападницю. Дівчина, в свою чергу, все заперечує.

За даними УНН, коли Власенко виходив з райвідділу, до нього підбіг хлопець з повітряною кулею, наповненою зеленою речовиною. Хлопець кинув кулю, але не влучив у народного депутата. За словами Власенка, він побіг за хлопцем і разом з таксистом зупинив його і доправив до райвідділу, де хлопця затримали для дачі свідчень.

За словами інформованого джерела, хлопець стверджує, що своїми діями він висловив свою громадянську позицію - "неприязнь до діяльності народного депутата Сергія Власенка". Власенко планує написати відповідну заяву про напад.

Як повідомили "SQ" у прес-службі ГУ МВС у Харківській області, Власенко о 14.00 вийшов з будівлі міського управління міліції (вул. Ярославська). Хлопець хлюпнув в нього зеленою рідиною, але не влучив. Молодого чоловіка (25 років) затримали і доставили до міського управління міліції, де він зараз і знаходиться. Дана подія зареєстрована в Ленінському райвідділі міліції (за територіальною ознакою).

 

Довідка "SQ". 16 липня 2012 р. біля ЦКБ № 5 "Укрзалізниці" (Харків) Власенко облили зеленкою. Прокуратура Дзержинського району Харкова 26 липня порушила кримінальну справу за фактом хуліганства, скоєного невстановленою особою, за ч.1 ст.296 КК. Власенко заявив, що нападниці є одна з активісток організації "Молоді регіони". Дівчина стверджує, що нікого зеленкою не обливала.

Тимошенко була засуджена за "газовою справою" до 7 років тюремного ув'язнення і відбуває термін у Качанівській колонії Харкова. Зараз вона перебуває на лікуванні в ЦКБ № 5, процес курують фахівці німецької клініки "Шаріте".