Представники ВО "Батьківщина" встановлюють агітаційний намет біля входу в Качанівську жіночу колонію в Харкові, де відбуває ув'язнення лідер партії Юлія Тимошенко. Як повідомив 4 січня кореспондент "SQ" з місця подій, зараз там зібралося близько 15 чол. - прихильників екс-прем'єр-міністра. За словами заступника голови облорганізації "Батьківщини" Валерія Дудка, ці люди - переважно представники Комінтернівської районної організації партії.

Керівник Червонозаводської районної організації партії Анатолій Бабічев зазначив, що намет стоятиме вдень, а вночі його будуть прибирати. У наметі люди вестимуть агітацію за звільнення Ю.Тимошенко. Повідомлення про встановлення намету направлено до міськради. За словами В.Дудка, можливо, біля колонії встановлять кілька наметів.

"Влада зробила велику помилку, коли привезла Юлію Тимошенко в колонію у місті-мільйоннику. Тепер кількість прихильників Ю.Тимошенко в Харкові зростатиме", - заявив В.Дудко.

Він також повідомив, що 6 січня під стінами колонії планується провести велику акцію прихильників Ю. Тимошенко.

Довідка "SQ". Ю. Тимошенко, засуджена Печерським райсудом Києва до семи років позбавлення волі за перевищення службових повноважень при підписанні газових угод з Росією у 2009 р., 30 грудня доставлена ​​для відбування покарання в Качанівську жіночу колонію Харкова.