Більше 200 харків'ян зустріли Новий рік під стінами Качанівської жіночої колонії в Харкові, куди 30 грудня була доставлена екс-прем'єр-міністр України, лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко. Про це повідомив офіційний сайт Харківської облорганізації ВО "Батьківщина".

Опівночі перед центральним входом в колонію був організований феєрверк. У перші хвилини нового року учасники акції заспівали гімн України. "Ми підняли перший новорічний келих за нашого лідера Юлію Тимошенко", - заявив заступник голови облорганізації "Батьківщини" Валерій Дудко.

Як повідомили в "Батьківщині", зустріти Новий рік у Харків приїхала львів'янка Ольга, яка 146 днів знаходилася в Києві, підтримуючи лідера опозиції під будівлею Печерського райсуду та СІЗО. Вона заявила, що тепер "буде знаходитися в Харкові, скільки буде потрібно".

Довідка "SQ". Ю. Тимошенко, засуджена Печерським райсудом Києва 11 жовтня 2011 р. до семи років позбавлення волі за перевищення службових повноважень при підписанні газових угод з Росією в 2009 р., 30 грудня доставили для відбування покарання в Качанівську жіночу колонію Харкова.