Всеукраїнську акцію з примусу влади до дотримання Конституції підтримають у четвер, 3 листопада, на пл.Свободи в Харкові. Як повідомив офіційний сайт Харківської облорганізації ВО "Батьківщина", організатори прийняли рішення проводити мітинг протягом усього дня, оскільки "складно підібрати оптимально зручний час для всіх охочих взяти участь у заході".

Акцію почнуть об 11.00 представники афганських і чорнобильських організацій та громадських об'єднань, о 13.00 на площу вийдуть представники політичних партій, які входять до Комітету опору диктатурі в Харківській області, а о 15.30 - представники об'єднань підприємців та громадських організацій.

У заяві Комітету опору диктатурі в Харківській області, присвяченій акції протесту, сказано, що "правляча верхівка влади, сфальсифікувавши президентські вибори, зруйнувавши демократичну коаліцію у Верховній Раді Україні, обдуривши нас усіх на місцевих виборах, встановлює жорстку диктатуру, проводячи антиукраїнську, антидемократичну політику. Твердження представників влади про поліпшення життя кожного з нас виглядають абсурдно. Зростають комунальні тарифи, дорожчає проїзд у транспорті, стрімко злітають ціни на продукти харчування та медикаменти, скасовуються пільги нужденним верствам населення, тануть наші накопичення і ростуть борги".

Довідка "SQ". 3 листопада під будівлями обласних рад у регіонах України відбудуться акції на підтримку вимог Форуму громадських організацій України про припинення повноважень Верховної Ради.