Четырех милиционеров, избивших студента юракадемии, уволили с работыЧотири співробітники патрульно-постової служби міліції Харкова звільнені з роботи. Як повідомив сайт МВС України, в ЗМІ з'явилися інформація про протиправні дії міліціонерів стсовно студента Національного університету "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого". Міське управління міліції встановило своїх співробітників, причетних до зазначеного події. Ними виявилися чотири інспектори патрульної служби. У своїх пояснювальних записках вони написали, що в ніч з 24 на 25 квітня зазначеного студента не затримували і не зупиняли.

Однак при перегляді відеозапису камери, встановленої на банкоматі, було встановлено, що 25 квітня о 2.00 один з міліціонерів використовував картку студента. За порушення службової дисципліни начальник міськуправління міліції звільнив зазначених співробітників з органів внутрішніх справ. До дисциплінарної відповідальності притягнуті також три командири звільнених співробітників. Зібраний матеріал переданий до прокуратури.

Довідка "SQ". Студент Національного університету "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого" Михайло Опекан заявив про завдання йому тілесних ушкоджень працівниками міліції. Згідно свідчень М.Опекана, в ніч з 24 на 25 квітня на Павловому Полі до нього під'їхав автомобіль патрульно-постової служби, з нього вийшли міліціонери у формі і силоміць посадили його в автомобіль. Згідно звернення заявника, працівники ППС застосували до нього силу і змушували зізнатися у зберіганні наркотичних засобів. Вони також відібрали у нього банківську картку і намагалися зняти з неї гроші.