В магазине Изюма произошла перестрелка. Один человек убит

В Ізюмі Харківської області увечері 27 березня сталася перестрілка. Як повідомило "SQ" джерело в правоохоронних органах, у магазині, розташованому на першому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку, покупець вступив у конфлікт з продавчинею та нагрубив їй. Інший відвідувач магазину заступився за жінку, і чоловік, який почав сварку, застрелив його. Потім цей покупець піднявся до себе в квартиру і нікого не пускав.

Як повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області, 27 березня о 21:30 до чергової частини Ізюмського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 26-річного мешканця Ізюма про те, що біля будинку по вул. Сакко і Ванцетті знайдений труп 38-річного місцевого мешканця. На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та кінологічна служба.

За підозрою у вбивстві затриманий 46-річний місцевий мешканець. Міліція встановила, що 27 березня близько 21:10, перебуваючи на вулиці Сакко і Ванцетті, після сварки підозрюваний з сигнального револьвера "Блеф", переробленого під стрільбу патронами калібру 5,6 мм, зробив два постріли в потерпілого. Той отримав поранення, від яких помер на місці. Міліціонери вилучили з місця події сигнальний револьвер "Блеф" і стріляну кулю, які направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центур облуправління міліції. Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Слідчий відділ Ізюмського міськвідділу міліції порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з хуліганських мотивів). Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.