38-річна мешканка Краснокутського району Харківської обл. через ревнощі до чоловіка 24 липня спробувала отруїтися пігулками і отруїти своїх дітей (11-ти і 8-ми років). Про це 26 липня повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській обл.

Жінка випила кілька таблеток адельфану і раунатину і дала їх випити своїм дітям. Всіх трьох вчасно доставили до районної лікарні, оскільки жінка відчула нездужання, злякалася і сама викликала "швидку допомогу". Зараз їх стан задовільний.

Правоохоронці з'ясували, що причиною події стала сварка жінки зі своїм 48-річним чоловіком - він надовго пішов на рибалку і вона запідозрила його в подружній невірності. Щоб не скандалити, чоловік швидко пішов з дому. "Дружина, побачивши зневажливе ставлення до себе з боку чоловіка, вирішила помститися", - відзначили в міліції.

Сім'я за місцем проживання характеризується негативно, батьки вживають спиртні напої, офіційно ніде не працюють, конфліктують і не приділяють достатньої уваги вихованню дітей. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання обов'язків із догляду за дитиною).