В харьковском офисе "Патриота Украины" произошел конфликт со стрельбой. Несколько человек раненыКонфлікт із стріляниною з травматичного пістолета стався 23 серпня в офісі на вул. Римарській 18, в Харкові, який займають товариство "Просвіта" ім. Шевченка і організація "Патріот України". Як повідомив офіційний сайт Соціал-націоналістичної асамблеї (СНА, "Патріот України" входить до складу асамблеї), у двір офісу зайшов невідомий і відкрив вогонь з травматичної зброї в присутніх активістів. "Друг Вітас поранений чотири рази в район серця, друг Черкас - в шию.Бійці організації відбили атаку і нападник відправлений до лікарні", - сказано в повідомленні. В офісі був проведений обшук, кількох активістів запросили в міліцію "для з'ясування обставин", близько 5 ранку 24 серпня їх відпустили.

 Довідка "SQ". Служба безпеки України 22 серпня в центрі Василькова Київської області затримала кількох членів СНА та організації "Патріот України". За даними СБУ, під час обшуку орендованого затриманими приміщення співробітники спецслужби виявили начинений гайками і цвяхами вибуховий пристрій, радіус ураження від якого може досягти більше 100 м. За даними слідства, теракт планувався 24 серпня в Києві або передмісті.
СНА і "Патріот України" заявили, що вони і їхні члени ніякого відношення до підготовки теракту не мають, вибуховий пристрій їм підкинули, "щоб спровокувати репресії проти членів СНА і" Патріота України ".