В офисе "Патриота Украины" провели обыск"Представники СБУ та міліції проникли в офіс організації "Патріот України" на вул. Римарській у Харкові", - заявили вранці 11 листопада "SQ" представники організації. Згідно з повідомленням, до офісу увірвалися представники спецпідрозділу "Альфа" в масках і з автоматами, за ними увійшли представники правоохоронних органів. У приміщенні знаходилися два представники "Патріота України".

Як повідомив кореспондент "SQ" з місця подій, співробітники правоохоронних органів провели огляд особистих речей членів організації, не дозволяли нікому виходити з приміщення і дзвонити по телефону. Обшук проводився в рамках кримінальної справи, порушеної за фактом бійки зі стріляниною 23 серпня.

Близько 12.00 обшук закінчився. В офісі вилучили системні блоки комп'ютерів, ноутбук, три ножі, гроші та документи. За даними членів "Патріота України", правоохоронці також планують провести обшуки за місцем проживання активістів організації.

Як повідомили "SQ" в організації, сьогодні також був проведений обшук у квартирі лідера організації "Патріот України" Андрія Білецького. Обшук проводився у зв'язку з тією ж справою. Подробиці з'ясовуються.

Довідка "SQ". 23 серпня в офісі на вул. Римарській, 18 у Харкові, який займає "Патріот України", стався конфлікт зі стріляниною. За даними міліції, відбулися скандал і бійка між 48-річним місцевим громадянином та членами організації "Патріот України". У результаті два члени організації отримали легкі травми гумовими кулями, а чоловік був госпіталізований у несвідомому стані, у нього виявили дві відкриті черепно-мозкові травми, ножові поранення в області грудної клітини, забиття тім'яної області і тулуба. 12 жовтня міліція заарештувала активістів організації Віталія Княжого та Ігора Михайленка, які наразі проходять обвинуваченими у цій справі.

26 серпня більше 50 активістів організації "Патріота України" в білих масках провели акцію протесту біля будівлі Головного управління Служби безпеки України в Харківській області. У ході акції вони закидали будівлю СБУ яйцями і димовими шашками. Міліція порушила кримінальну справу за фактом хуліганства, скоєного групою осіб (ч. 2 ст. 296 КК України) стосовно лідера організації Андрія Білецького.