Мешканець Лозової Харківської області під час сварки, що виникла після розпиття спиртного, задушив свою коханку і втік до іншої коханки. Про це 20 жовтня повідомив офіційний сайт Головного управління МВС України в Харківській області.

14 жовтня 44-річний чоловік та його 34-річна коханка приймали гостей. Після того як гості розійшлися, вони почали сваритися на грунті ревнощів. Чоловік накинувся на жінку з кулаками. Вона намагалася втекти, але він штовхнув її на підлогу і продовжив бити ногами. Потім наніс кілька ударів по голові дерев'яною палицею. На крик дочки з іншої кімнати вибігла її мати з чотирирічним онуком. Чоловік побив і літню жінку, і дитину, у хлопчика пішла кров з вуха. Схопивши онука, бабуся сховалася в іншій кімнаті. Чоловік знову накинувся на коханку і почав її душити. Після того як він прийшов до тями, він став поливати жінку водою, намагаючись привести її до тями, але вона була вже мертва. Чоловік злякався і поїхав до іншої своєї коханки. Станом жінки домочадці зацікавились лише вранці і виявили, що вона мертва.

Правоохоронці швидко затримали підозрюваного. Слідчим відділом Лозівської міськвідділу порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваному загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Він утримується в ІТУ Лозівського району.