В Змиеве неизвестный сообщил о заминировании райадминистрации, суда и Пенсионного фонда. Взрывчатка не найденаНевідомий чоловік повідомив у міліцію про замінування будівель Зміївської райдержадміністрації, районного суду та відділення Пенсійного фонду. Про це 17 листопада повідомили "SQ" у центрі громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області. Ці три будівлі знаходяться поруч. Вони оточені, працівники установ (усього - 300 осіб) евакуйовані. У будинках працюють співробітники вибухотехнічної служби.

Як повідомили в Головному управлінні МНС України в Харківській області, на місце події був викликаноий аварійно-рятувальний підрозділ МНС. Вибухотехніки перевірили всі приміщення, вибухівка не знайдена. Співробітникам установ дозволили повернутися на робочі місця.

Як розповів начальник Зміївського РВВС Головного управління МВС України в Харківській області Олександр Парфьонов, це перший подібний випадок у районі. Вибухотехніки обстежували два поверхи будівлі суду, два поверхи райадміністрації, 4-поверхова будівля місцевого відділення Пенсійного фонду. Були евакуйовані працівники не тільки цих установ, але і банку та поліклініки, розташованих неподалік. Зараз міліція займається пошуками того, хто телефонував.