Задержаны еще двое милиционеров, подозреваемых в избиении харьковчанина в облуправлении милицииПравоохоронці затримали ще двох міліціонерів, які брали участь у затриманні чоловіка, який був побитий і помер після відвідин облуправління міліції. Як повідомив сайт прокуратури Харківської області з посиланням на прокурора Харкова Євгена Поповича, затримані майор і прапорщик міліції, які 30 березня брали участь у затриманні потерпілого і доставили його до приміщення Головного управління МВС України в Харківській області.

Довідка "SQ". Прокуратура Харкова 31 березня порушила кримінальну справу за фактом умисного заподіяння працівником міліції тяжких тілесних ушкоджень харків'янину, який помер у лікарні. Був затриманий 24-річний помічник оперуповноваженого відділу карного розшуку Головного управління МВС України в Харківській області.

Було встановлено, що 30 березня, перебуваючи біля торговельно-розважального комплексу, три працівники міліції, в тому числі помічник оперуповноваженого, затримали двох чоловіків, застосувавши до одного з них фізичне насильство. Обох затриманих доставили до облуправління міліції, де їх тримали більше години, відмовляючи в наданні медичної допомоги. При цьому помічник оперуповноваженого завдав затриманому ще кілька ударів. За годину затриманих випустили, після чого один з них був доправлений до лікарні, де помер.