Супермаркет "Дігма", розташований на вул.Полтавський шлях у Харкові, затопило через прорив трубопроводу. Про це 3 лютого "SQ" повідомили в супермаркеті. За словами працівників "Дігми", трубопровід прорвало сьогодні близько 8.00. Зараз у супермаркеті повністю затоплений підвал і торговельний зал.

Також від прориву сильно постраждало поліграфічне підприємство ТОВ "Бріск". За словами заступника директора підприємства Олени Ковалькової, після прориву підвал будинку, де розташований "Бріск", затопило протягом 10 хвилин. "Ми знеструмили будівлю, евакуювали людей і викликали, крім служби КП "Вода", рятувальників", - розповіла О.Ковалькова. За її словами, в підвалі зберігалися поліграфічні матеріали, одне з підвальних приміщень займав цех із швейним обладнанням. "Ми зараз не можемо точно сказати, але за приблизними оцінками збиток колосальний", - підкреслила заступник директора підприємства. Вона також зазначила, що після того, як буде встановлена точна сума нанесеного збитку, підприємство збирається подавати претензії керівництву КП "Вода" і вимагати відшкодування.

У КП "ВТП "Вода" підтвердили "SQ" інформацію про прорив труби в районі будинків № 115 - 117 на вул. Полтавський шлях. Які будинки ще постраждали від води, на підприємстві не повідомили.

Як повідомили "SQ" у диспетчерській службі КП "ВТП "Вода", на 17.00 роботи з усунення наслідків аварії тривають. У деяких будинках Ленінського та Октябрського районів зараз немає води. За словами диспетчера, водопостачання може бути відновлене ближче до півночі.