Освітлювальні прилади є важливим елементом декору, як внутрішнього простору, так і вулиці. Вони допомагають організувати якість освітлення в темну пору доби, а також оригінально використовувати різні види підсвічування при обладнанні прибудинкових територій, фасадів та терас будівель, алей та інших подібних об'єктів. Скориставшись інтернет-сайтом https://unilem.com.ua/svitilniki/vulichni/, можна ознайомитися з великим каталогом інтернет -магазина Unilem, який професійно займається реалізацією освітлювальної продукції різної спрямованості.

Критерії вибору світильників

Для оптимізації пошуку та економії вашого часу рекомендується використовувати простий, зрозумілий та доступний алгоритм. Достатньо вибрати потрібний розділ та отримати повний перелік доступної продукції. Крім того, необхідно вибрати прийнятний ціновий критерій товару, вибрати потужність освітлювального приладу, напругу живлення, гарантійний термін та температуру світла, а також тип цоколя, ступінь захисту світильника, бренд виробника та вибрати необхідний тон світла, який може бути холодним або нейтральним.

Типи освітлювальних приладів

Виробники пропонують різні види світильників для благоустрою вулиці: садові, фасадні та ґрунтові. Крім того, обладнання для освітлення буває консольного, настінного або врізного типа, а також антивандальним LED-світильником. Залежно від способу встановлення, вуличні світильники також бувають підвісними та мобільними, які можуть працювати без постійного джерела живлення та дають можливість переміщувати світильники у різні місця.

Різноманітність каталогу

Завдяки інноваційним технологіям з'являються нові види освітлювальних приладів, які можуть живитися від сонячних батарей. Це найбільш популярні та затребувані вуличні світильники, що дозволяють обладнати простір на будь-якій відстані від постійних джерел живлення. Компанія Unilem цінує свій позитивний імідж і постійно вдосконалює свій сервіс, а також поповнює каталог новими видами продукції. Світильники, люстри та лампи, прожектори та ліхтарики, настільні освітлювальні прилади, датчики руху та освітленості, сенсорні та безконтактні вимикачі, а також таймери та подовжувачі можна вибрати та замовити в онлайн-режимі, у будь-який зручний час дня.