Гастротуризм в Україні з кожним днем набирає більше обертів. Подорожуючи країною, можна скуштувати безліч страв як традиційної, так і світової кухні. Тернопіль - досить компактне місто, проте в ньому знаходяться досить цікаві заклади, які манять не лише його жителів, а й мандрівників. Місто має, чим похвалитись. Більш того, вартість страв тут на порядок нижча, ніж в інших регіонах, що ще більше приваблює любителів гастротуризму.

Приїхавши сюди, варто неодмінно відвідати заклади, які створила "Сім'я ресторанів Файного міста". У закладів своя концепція та погляди на їжу. Тут не лише пропонують скуштувати вишукані страви різних кухонь світу з галицькими нотками, а й створюють унікальну тернопільську атмосферу, проявляють українську гостинність та любов. Запозичивши елементи з кухні із різних куточків світу, "Сім'я ресторанів Файного міста" інтерпретувала їх на український лад.

Yes

Найкращі ресторани Тернополя для гастротуризму: які заклади варті особливої уваги?

Прихильникам гастротуризму варто знати про те, які ресторани Тернополя обрати для відвідування. Вони повинні манити не лише кухнею, а й колоритом.

Гостям міста варто звернути увагу на наступні заклади,вони розташовані в самому центрі Тернополя:

  • Файне Місто. Цей паб був створений дружньою галицькою сім'єю першим. Він вважається "родзинкою" міста. Окрім зручного розташування в самому серці Тернополя, приваблює великим вибором страв української та європейської кухні. Досить часто тут організовуються перегляди футбольних матчів, виступи артистів, тому кожен гість отримає від проведення часу неабияке задоволення.
  • Клуб Файного Міста. Тут панує затишна атмосфера, ввечері часто грає жива музика, яка розважає гостей. Кухня пропонується українська та європейська. Світові кулінарні бестселери варто спробувати саме тут!
  • Ян Амор. Напрямок ресторану - страви французької кухні з галицькими нотками. В меню представлена їжа з морепродуктів, устриці та інші делікатеси. Заклад дуже затишний, тому ідеально підходить для романтичних вечорів чи спокійних посиденьок.
  • Na Nebi. Ресторан розташований на 6-му поверсі будівлі в центрі міста. Незабутні краєвиди манять тернополян та гостей міста. Інтер'єр сучасний, в самому серці закладу розташований величезний купол, де готується їжа на грилі. Концепція ресторану - grill and wine. Кухня пропонується не просто українська, а в сучасній інтерпретації.
  • NONAME. Від даного закладу будуть у захваті гастротуристи, яким подобається мексиканська кухня. Він неодмінно сподобається молоді.
  • Янг. Тут готуються страви в'єтнамської, таїландської, китайської та японської кухонь. Фішка бару - суші. Вдень в закладі можна посидіти в затишній атмосфері, а вночі - потанцювати під треки улюблених діджеїв.
  • Пасаж Адлера 13. Бар сподобається прихильникам американської та європейської кухонь. Його фішка - бургери. Тут вони подаються з особливо смачними інгредієнтами. Жодні ресторани в Тернополі не пропонують стільки їх різновидів, як Пасаж Адлера.

Це найкращі ресторани Тернополя, які варто відвідати подорожуючи заради гастротуризму. Попри те, що стилістика закладів відрізняється, їх об'єднує любов до України, повага до сім'ї, дружня атмосфера та гостинність.

Yes

Дружня "Сім’я ресторанів Файного міста" чекає у Тернополі!

Кращі ресторани Тернополя від Faine Misto манять туристів не лише різноманітністю страв, а й зручною локацією. Всі вони розташовані в серці Тернополя, неподалік один вsд одного. Саме тому за один вечір вдасться їх без проблем обійти та обрати найкращий для себе заклад. Тут завжди чекають гостей.

Персонал ввічливий та розуміючий, старається знайти до кожного гостя індивідуальний підхід. У кожному закладі намагаються створити затишну атмосферу, щоб гості відчували себе як вдома. В закладах пропонується смачна кухня, панує дружелюбність і затишок. "Сім'я ресторанів Файного міста" змінює уявлення про сім’ю для всіх, адже у кожного своя сім’я, і вона вже виходить далеко за рамки традиційних родинних зв’язків (друзі, колеги, ділові партнери та інші люди).

Також детальну інформацію про меню та концепцію кожного з закладів можна переглянути на сайті fainemisto.com.