Платформа онлайн-телебачення Київстар ТБ анонсує п’ять ексклюзивних прем’єр, які дивуватимуть глядачів найближчим часом. Розпочнеться цей марафон з "Кріпосної" – серіалу виробництва телеканалу СТБ і FILM.UA Group, який за останні кілька років став подією не тільки в Україні, а й підкорив більше 20 країн світу. Зокрема, 1 листопада в бібліотеці Київстар ТБ з’являться два попередні сезони серіалу, кожен з яких складається з 24-х епізодів. Епізоди з нового, третього сезону будуть доступні на платформі одразу після ТВ-прем’єри в ефірі СТБ, починаючи з 1 листопада.

Серіал "Кріпосна" користується величезною популярністю у глядачів – не лише українських, а й представників інших країн і навіть континентів. Так, права на трансляцію було продано в Польщу, Литву, Латвію, Естонію, Болгарію,  Білорусь, Чорногорію, Сербію, Боснію та Герцеговину, Чехію, Грузію,  Македонію, Словенію, Хорватію, Японію, Іспанію, на територію Латинської Америки та інші країни. Глядачам із США серіал доступний у межах підписки на Amazon Prime.

За сюжетом, головна героїня серіалу "Кріпосна" Катерина Вербицька є власністю найбагатшого ніжинського поміщика Червінського. Маючи чудову освіту та бездоганні манери завдяки вихованню дружиною Червінського, вона знаходиться між двох світів – інтелігентів та кріпаків. Закохавшись у дворянина, їй доводиться протистояти своїй кріпосній долі. 

В основу нового сезону серіалу, зйомки якого тривали близько семи місяців, закладено відомий вислів – "все таємне колись стає явним". У серіалі, який відрізняється витонченими костюмами та вражаючими декораціями, можна буде побачити близько тисячі спеціально відшитих костюмів, а до зйомок залучено 1000+ акторів. Події відбуваються у справжніх маєтках та на історичних територіях Києва: у Києво-Печерській Лаврі, особняку графині Уварової, садибі Зайцева, Будинку письменників,  музеї ім. Гончара, Маріїнському палаці, а також в історичному комплексі "Замок Радомисль" і заповіднику "Качанівка".

Над картиною працювали продакшн-команди компаній Star Light Media та FILM.UA Group. Серед головних акторів серіалу: Катерина Ковальчук, Софія Прісс, Олексій Яровенко, Ксенія Мішина, Станіслав Боклан, Юлія Ауг, Софія Косач, Марк Дробот, Олеся Жураківська, Ольга Сумська та інші.