Голова Ради міністрів АР Крим Василь Джарти і мер Москви (Росія) Юрій Лужков в рамках зустрічі в Севастополі 24 липня підписали програму співробітництва на 2011-2013 рр.Про це повідомив "Кореспондент".

Як повідомив В. Джарти,  у відповідність з підписаною програмою, у другому півріччі нинішнього року в Москві планується відкрити магазини, в яких буде реалізовуватися продукція Кримського півострова. Також, за словами В. Джарти, Москва і Крим будуть разом розглядати будівництво моста через Керченську протоку.

За словами В.Джарти, існують наміри президента України створити умови для того, щоб Крим став перлиною України. Для цього, за його словами, готується закон про Крим, який допоможе поліпшити інвестиційну привабливість Автономної Республіки, де інвестор буде відчувати себе комфортно і гідно.

Довідка "SQ". 24 липня в Крим прибули прем'єр-міністр Російської Федерації Володимир Путін і мер Москви Юрій Лужков. В. Путін, зокрема, планує зустрітися з президентом України В. Януковичем, який проводить в Криму свою відпустку.