Украинка заняла второе место на конкурсе "Мисс Вселенная"Представниця Анголи Лейла Лопес отримала титул "Міс Всесвіт-2011". Фінал конкурсу відбувся 12 вересня в Сан-Паулу (Бразилія). Друге місце посіла українка Олеся Стефанко. Про це повідомив "Кореспондент".

На початку фінального етапу конкурсу всі конкурсантки, які представляли 89 країн, вийшли на сцену, де дізналися імена 15 фіналісток, яких судді вибрали за підсумками попередніх змагань, що відбулися 8 березня 2011 р. Ше одна учасниця вирішального етапу конкурсу була обрана за результатами глядацького голосування в інтернеті. Фіналістки взяли участь у дефіле в купальниках, потім десять дівчат продовжили змагатися і вийшли на сцену у вечірніх сукнях. У третій частині конкурсу п'ять учасниць відповідали на питання суддів.

До числа п'яти фіналісток разом із представницями Філіппін, Китаю, Бразилії та Анголи увійшла 23-річна українка О.Стефанко з Одеси. Їй за рішенням журі дісталося друге місце.

Довідка "SQ". Конкурс краси "Міс Всесвіт" проводиться з 1952 р. Найбільше перемог - сім - на ньому було завойовано дівчатами з США. У 2010 році переможницею конкурсу стала мексиканка Хімена Наваррете. Фінал проходив у Лас-Вегасі (США). Представниця України Ганна Пославська була визнана журі третьою віце-міс. Володарка титулу "Міс Всесвіт" разом із короною бере на себе зобов'язання брати участь у благодійних акціях і рекламних компаніях протягом року.