Харківські організації політичних партій на початку наступного тижня проведуть партконференції, на яких будуть офіційно висунуті кандидати на посаду мера і представлені перші п'ятірки партійних списків кандидатів до міської й обласної рад.

Як повідомили "SQ" в облорганізації Соціал-демократичної партії (об'єднаної), спільна партконференція міської та обласної організацій пройде 27 вересня. Цього ж дня відбудеться партконференція міськорганізації ВО "Свобода", а 28 вересня - конференція облорганізації.

За інформацією прес-служби облорганізації партії "Сильна Україна", міська партконференція відбудеться 28 вересня, обласна - 1 жовтня.

За попередньою інформацією, на 27 вересня також заплановано проведення партконференцій місцевих організацій Партії регіонів і партії "Батьківщина".

Довідка "SQ". Виборча кампанія стартувала 11 вересня. Висунення кандидатів у депутати та на посаду мерів відбудеться з 27 вересня до 2 жовтня, їх реєстрація має завершитися 8 жовтня. Чергові вибори до місцевих рад, а також вибори міських, селищних та сільських голів призначені на 31 жовтня.