Конкурс КВК "Гуморина-Турбоатом" 30 березня пройшов на ВАТ "Турбоатом" (Харків). У конкурсі взяли участь команда "Проспект Турбостроітель" заводу "Турбоатом" і команда "Електроважмаш" ДП "Завод "Електроважмаш" (Харків).

За словами генерального директора "Турбоатома" Віктора Суботіна, нещодавно пройшов міський конкурс команд КВК серед машинобудівних заводів. "Це було дійсно дуже цікаво для творчої молоді. І колективи "Турбоатома" і "Електроважмашу" прийняли рішення продовжити розвиток цього руху", - зазначив В.Суботін.

За його словами, заводи працюють в тісній кооперації, близькі по командному духу і по історії. "Ми використовуємо можливості зустрічі команд КВК для зміцнення зв'язків колективів підприємств. Це важливо для нашої спільної справи і для розвитку енергомашинобудування. Крім цього, зараз на заводі багато молоді (у віці від 18 до 28 років - близько 1 тис.чол.). Молодь шукає реальної можливості проявити свої творчі здібності", - повідомив В.Суботін.

Він також зазначив, що в русі КВК на заводі беруть участь сотні молодих людей. "Ми провели турнір між цехами та відділами, в ході якого сформувалася загальнозаводська команда, в якій близько двох десятків людей. Ми будемо і далі проводити заводські турніри КВК", - зазначив В.Суботін.

Як зазначив в.о. директора "Електроважмашу" Володимир Глушаков, найголовніше завдання - залучити молодь на підприємство, зацікавити людей спілкуватися між собою. "Керівництво заводу допомагає нашій команді морально, фізично і матеріально. Будемо їх заохочувати, відвідуємо їхні репетиції і тренування. За базу для репетицій команда має можливість використовувати заводський Будинок культури", - повідомив В.Глушаков.