Фінал міжнародного фестивалю сучасного танцю "UDS FEST 9 (Undeground Dance Stars)" який проходив з 25 до 27 листопада, відбувся вчора в Харкові. Поборотися за призовий фонд приїхало понад 1 тис. учасників з України, а також Білорусі, Голландії, Латвії Молдови, Норвегії, Росії і низки інших країн.

Фестиваль проходив у номінаціях "hip - hop 1x1", "hip - hop 2x2",, "house 1x1", "house 2x2", "шоу команд (crew)", "la style 1x1", "popping 1x1", "reggae ", "dancehall 1x1" і "top rock 1x1". Призовий фонд у різних номінаціях становив від 100 до 1000 дол. Перемогу у трьох номінаціях здобули харків'яни. Крім того, цього року вперше були проведені змагання в номінації "hip - hop beginners 1x1", учасникам змагань у якій було не більше 10 років.

Ще однією особливістю фестивалю стало те, що його обслуговували вісім іноземних суддів, що є максимальним дя фестивалю кількістю. Як зазначив суддя з Норвегії Кензо Альварес, це "незвичайне шоу". "Я бачу тут сильних танцюристів, добре поставлені танці, злагоджену роботу, і роки щоденних тренувань", - зазначив він.

Довідка "SQ". "UDS FEST" - танцювальний фестиваль, найбільший у СНД і країнах Прибалтики. Проводиться в Харкові з 2008 р. Організатором виступає танцювальний центр "ALL STARS".