В Харькове выступит российская ритмогруппаТеатральний колектив "СТ-Ефект" із Санкт-Петербурга (Росія), що працює в жанрі ритмопластики, 3 травня виступить у Харкові. Глядачі зможуть побачити ювілейний концерт "Неймовірність зустрічей", який присвячений десятиріччю діяльності рмтмогурту.

Як повідомили "SQ" організатори концерту, кожен виступ "СТ-Ефекту" - "не просто красиве шоу, їхні вистави закликають глядача заглянути всередину себе та дбайливіше ставитися до навколишнього світу". "Існує ритм життя. У певному ритмі лунає музика, вибудовуються рухи тіл у танці, вібрують голосові зв'язки при співі. У своїх концертах ритм наших сердець ми передаємо глядачам через пластику і голос. Після наших виступів глядачі відчувають себе такими, що відпочили, дякують за той приплив бадьорості і життєвих сил", - зазначила художній керівник і режисер-постановник ритмогурту Світлана Марченко.

 

Довідка "SQ". Місце проведення концерту - Палац студентів Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" (вул. Пушкінська, 79). Початок концерту о 19.00.

"СТ-Ефект" створений 2001 р. випускницею Російської академії театрального мистецтва - Державного інституту театрального мистецтва Світланою Марченко.