Історико-художній проект "Образи Харкова" буде представлений 27 березня в галереї "Маестро" (початок - о 17.00). Як розповів організатор виставки, художник Леонід Золотарьов, проект буде реалізовуватися протягом кількох років, перша його виставка, яка називається "Золотий вік Харкова", розповість про життя і розвиток міста у XIX в.

Л.Золотарьов зазначив, що в проекті беруть участь художники, скульптори, колекціонери. Крім того, експонати нададуть Харківський національний університет ім.В.Каразіна, музей Південної залізниці, Харківський національний академічний театр опери та балету, Харківська єпархія та інші організації та музеї міста. На виставці будуть представлені картини, фотографії, друковані матеріали, костюми, антикваріат та багато іншого.

Л.Золотарьов повідомив, що в рамках проекту будуть щорічно організовуватися виставки на різні теми, присвячені Харкову: "Харків у творах мистецтва і літератури", "Градоначальники Харкова та їх час", "Наказано вижити", "Відомі харків'яни", "Час першої столиці".