Виставка живопису та графіки Віктора Беліченка 17 листопада відкрилася в галереї "Мистецтво Слобожанщини" Харківського організаційно-методичного центру культури та мистецтва. Автор працює в різних художніх жанрах: пейзаж, натюрморт, портрет. На виставці демонструються роботи різних років.

Графіка представлена ​​трьома серіями картин ("Фрукти", "Пори року", "Супермаркет") та окремими роботами. "У серії "Фрукти" - декоративний підхід, у серії "Пори року" - реалістичний. Решта роботи - це моя відповідь на дійсність, яку я бачу навколо", - повідомив художник.

"Живопису В.Беліченка практично ніхто не бачив, але ми вважаємо, що він гідний подання широкій публіці. Настільки незвичайна техніка виконання цих робіт, емоційна складова створює дуже приємний настрій у глядачів. Самі роботи відображають душу молодої людини, хоча ми бачимо досить зрілого автора", - зазначила директор центру культури та мистецтва Тетяна Іщенко. "У живописі я намагався показати свої почуття, відчуття, фантазії", - зазначив художник.

Виставка працюватиме до 3 грудня.

Довідка "SQ". В.Беліченко народився 1944 р. Закінчив Харківське художнє училище та Харківський художньо-промисловий інститут (зараз - Харківська державна академія дизайну і мистецтв). З 1972 р. брав активну участь в обласних та республіканських виставках. З 1995 р. викладає в художньому училищі й академії.