Виставка сучасного декоративно-прикладного мистецтва "Чарівний світ наших захоплень. Крок за кроком" відкриється 18 квітня у Харківському обласному центрі народної творчості. Свої роботи представлять методист Центру дитячої та юнацької творчості № 1 Наталія Акімова та її учениця Анастасія Проноза, яка займається в гуртку "Прикладне мистецтво". Як повідомили на сайті центру, А.Проноза створює декоративні композиції з різних матеріалів, малює аквареллю, в'яже спицями та гачком, виготовляє м'які іграшки, вироби з соломки, цікавиться фітодизайном, аплікацією та вишивкою. Серед робіт, які представила Н.Акімова, - вироби в техніках макраме, фітодизайн, в'язання спицями, вишивка хрестом, валяння і м'яка іграшка. У центрі зазначили, що виставка буде працювати протягом двох тижнів.

Довідка "SQ". Н.Акімова - учасник районних, міських, регіональних, всеукраїнських та міжнародних виставок, фестивалів. Її роботи зберігаються в приватних колекціях Німеччини, Канади, Ізраїлю, Італії та США.

А.Проноза з 2004 р. навчається в Центрі дитячої та юнацької творчості № 1. З 2005 р. - активна учасниця районних, міських, обласних, всеукраїнських, міжнародних виставок, конкурсів, фестивалів.