Харківський театр "Ланжеронъ" уперше готує постановку дитячої казки. Як повідомив 14 червня "SQ" художній керівник театру Віталій Бондарєв, в основі пригодницької вистави - мікс з російських народних казок.

"Назву вистави ми ще не придумали. Вона буде веселою і смішною", - зазначив В.Бондарєв. Сценографом стане художник Харківського академічного театру музичної комедії Тарас Шигимага. Крім артистів театру "Ланжеронъ" у виставі гратимуть актори Харківського обласного театру для дітей та юнацтва. Планується, що прем'єра казки відбудеться у вересні - жовтні. "Спектакль буде цікавий не тільки дітям, а й дорослим. Людям потрібна зараз казка. Ми настільки загрузли в щоденному побуті, сірого життя, що в душі немає свята. А свято може бути, коли ти віриш у казку", - додав В.Бондарєв .

Довідка "SQ". Театр "Ланжеронъ" почав працювати 2008 р. Перша прем'єра відбулася у вересні того ж року в Одесі. Театр є лауреатом міжнародних фестивалів у Німеччині, Литві, Македонії, Молдові, Росії та Україні. Художній керівник театру - заслужений артист України В.Бондарєв, режисер - Галина Панібратець