В "Ночь музеев" харьковское метро будет работать дольшеУ зв'язку з проведенням в Харкові всесвітньої акції "Ніч музеїв" робота харківського метро буде продовжена до двох годин ночі 15 травня. Про це повідомив сайт Харківської міськради.

Харківський Літературний музей, Харківська міська художня і Муніципальна галереї, які беруть участь в акції, будуть працювати до 6.00 15 травня. Харківський художній музей працюватиме до 22.00 14 травня, Міський музей Клавдії Шульженко, Морський музей, галерея "АВЕК" і творчий клуб "Вітальня на Дворянській" - до 1.00 15 травня, Харківський планетарій ім.Юрія Гагаріна - до 22.30 14 травня, галерея "VOVATANYA" - до 23.00 14 травня.

Також з 19.00 14 травня до 1.00 15 травня курсуватимуть фестивальні автобуси (відправлення щогодини від галереї "АВЕК" (вул. Сумська, 70) і Міського музею К.Шульженко (пров.Байкальский, 1).

Довідка "SQ". "Ніч музеїв" - щорічна акція, присвячена Міжнародному дню музеїв. Цієї ночі музеї всього світу традиційно відкривають двері для відвідувачів ввечері і вночі, а також готують спеціальну програму: виставки одного дня, концерти, спектаклі, авторські екскурсії, майстер-класи, історичні реконструкції. У 2010 р. до акції приєдналися вісім установ культури Харкова.