Харківська команда - учасниця телепроекту "Майданs" - готується до фіналу конкурсу. Як повідомила 12 травня "SQ" один з адміністраторів харківської команди Наталія Сімбірєва, тренування йдуть напружено, важко, адже у харків'ян для підготовки до фіналу дуже мало часу, усього три дні, за які потрібно розучити два номери - парад і сольний танець.

Як повідомила адміністратор, команда вибрала тему і концепцію свого виступу. На цей раз це романтична тема - "Звичайне диво", хоча харків'яни і в цю тему внесуть свою родзинку. Як зазначила адміністратор, від харків'ян, як завжди, чекають чогось незвичайного. "Харків - те місто, до якого ніколи не були байдужі. Від харків'ян завжди, на різних фестивалях і конкурсах, виходить така енергетика, як ні від кого іншого", - зазначила Н.Сімбірєва.

За словами адміністратора, на цей раз репетиції на площі Свободи не буде, оскільки для її організації потрібно вирішити масу проблем, отримати дозволи кількох інстанцій. До того ж учасники конкурсу будуть виступати вже втретє і зможуть орієнтуватися на відкритій площі.

Н.Сімбірєва зазначила, що команда відчуває підтримку керівництва області та міста, та й усіх небайдужих, хто вболівав і буде вболівати за харківську команду у фіналі шоу, яке відбудеться 14 травня в Києві, на Майдані Незалежності.

Довідка "SQ". Телепроект "Майданs" організований телеканалом "Інтер". У конкурсі брали участь 12 міст, до півфіналу вийшли 7, до фіналу - 4 міста. Переможець конкурсу отримає 1 млн.грн.

У фіналі шоу, яке відбудеться 14 травня, візьмуть участь чотири міста: Дніпропетровськ (23 квітня після додаткового голосування телеглядачів місто повернули до проекту), Запоріжжя (виграло у півфіналі у Києва, Львова і Донецька), Кіровоград (виграв у півфіналі в Одеси і Харкова ) і Харків, який 7 травня повернули в боротьбу члени журі.