Великодній фестиваль розпочнеться 26 квітня в органному залі Харківської обласної філармонії. У цей день відбудеться концерт хору Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості "Скворушка". Як повідомили "SQ" у філармонії, дитячий колектив був заснований більше 40 років тому і за цей час гастролював Європою, став лауреатом численних міжнародних конкурсів та отримав почесне звання "народний". У програмі концерту - духовна музика, класична і сучасна музика західноєвропейських і українських композиторів, обробки народних пісень.

28 квітня київське тріо "Паганіні" (віолончелістка Ганна Нужа, гітаристка Вікторія Жадько і скрипаль Кирило Шарапов) познайомить харківську публіку з рідко виконуваними творами італійського композитора Ніколо Пагініні. Музиканти зіграють різні інструментальні ансамблі для смичкових і гітар. У філармонії відзначили, що твори Н.Паганіні відносяться до одних з найскладніших для виконання.

29 квітня відбудеться прем'єра літургії російського композитора Родіона Щедріна, написаної за повістю Миколи Лєскова "Запечатленный ангел" на канонічні церковно-слов'янські тексти. Твір виконає академічний хор філармонії. У ній відзначили, що в літургії Р.Щедрін відроджує традиції давньоруського знаменного співу і вводить цікаві звукові ефекти - "храмова луна" та імітацію церковного дзвону.

30 квітня відбудеться вечір музики в стилі бароко, на якому виступлять солісти Національного будинку органної та камерної музики (народний артист України Володимир Кошуба (орган) та заслужений артист України Іван Кучер (віолончель). У програмі концерту - музика Антоніо Вівальді та Йоганна Себастьяна Баха.

Фестиваль завершиться 1 травня літературно-музичним вечором "Любов, воскресла для нас". У ньому візьмуть участь харківська поетеса Лілія Собко, вокалісти Наталія Сидоренко, Оксана Тарнопольська й органіст Станіслав Калінін.