Прем'єра художнього фільму "Прощавай, корида!" Ігоря Парфьонова відбудеться 11 листопада у Харкові в рамках IV Міжнародного правозахисного кінофестивалю "Сходи". Фільм про кориду харківський режисер знімав на території Іспанії, а саме в м.Памплоні, під час фієсти - традиційного іспанського свята, коли тисячі туристів приїжджають подивитися на забіги биків і кориду.

Як повідомила "SQ" директор зі зв'язків з громадськістю кінофестивалю Ганна Моруга, драма, присвячена правам людини і тварин, заснована на творі Джека Лондона "Божевілля Джона Харнеда", а також раніше невідомих висловлюваннях Ернеста Хемінгуея про бої биків. У фільмі частково використані кадри, зроблені прихованою камерою, встановленою на арені, тому глядачі на власні очі зможуть побачити всю правду про кориду. "Це найбільш відвертий і шокуючий фільм про кориду", - відзначили організатори кінофестивалю.

Довідка "SQ". Прем'єра фільму відбудеться в кінотеатрі "Кінопалац", початок о 21.00. У ролях: Борис Хімічев, Степан Пасічник, Олександр Тартишніков, Еллен Слюсарччи, Ігор Парфьонов, Марина Ягодкіна, Георгій Хостікоєв, Влад Кульов, Олеся Бархатова.