Харківські театри готуються до закінчення театрального сезону. Харківський обласний театр для дітей та юнацтва і Харківський академічний театр музичної комедії завершать роботу 11 червня. Театр для дітей і юнацтва в цей день представить спектакль "Золоте курча", а Театр музкомедії - концерт "Усі секрети оперети", в якому візьме участь уся трупа. Після цього колектив театру вирушить на гастролі по дитячим таборам області.

Харківський національний академічний театр опери і балету ім. М.Лисенка завершить сезон 30 червня. У великому залі відбудеться гала-концерт до 135-річчя оперного театру та 85-річчю першої української державної опери в Харкові.

17 липня сезон завершить Харківський державний академічний драматичний театр ім. Т.Шевченка. Він покаже прем'єрний спектакль "Повернення". Напередодні завершиться сезон у Харківському академічному театрі ляльок ім. В.Афанасьєва. 15 липня він представить виставу для дорослих "Король Лір", а 16 - прем'єрний спектакль для дітей "Таємничий гіпопотам".

Харківський державний академічний російський драматичний театр ім. О.Пушкіна завершить сезон 31 липня комедійним виставою "Надто одружений таксист".

Наступний сезон Театр для дітей та юнацтва і Театр музкомедії відкриють 1 жовтня, інші театри - у вересні.