Перша персональна виставка художніх творів Дар'ї Хрісанфової "Напівтінь" відкрилася 1 листопада в харківській галереї "Маестро". Художниця представила роботи, в основному, натюрморти, виконані в різних техніках: графіком, акварельний та олійний живопис, живопис по деревині та іншим матеріалам.

Як повідомила "SQ" Д.Хрісанфова, у своїх роботах вона винесла на перше місце "звичайні речі, що оточують предмети". Так, у серії картин "Портрети незначних речей" зображені, зокрема, груша, каштан і горіх. "Втомлюєшся від величезних пам'ятників у живопису та скульптурі", - зазначила художниця.

За її словами, більшість представлених робіт - свіжі, зроблені за останні два місяці. Картини виконані в одному "теплому, золотисто-оливковому колориті". Виставка працюватиме до 15 листопада.

Довідка "SQ". Д.Хрісанфова Народилася 13 листопада 1973 р. у Дніпродзержинську (Дніпропетровська обл.). У 1991 р. приїхала до Харкова. Навчалася у Харківському художньому училищі, в 1995-2000 рр. - у Харківському художньо-промисловому інституті (зараз - Харківська державна академія дизайну і мистецтв (ХДАДМ). З 2007 р. - аспірант ХДАДМ. Викладала в Харківському художньому ліцеї. Зараз - викладач на кафедрі монументального живопису ХДАДМ. Учасник міських, обласних та міжнародних виставок .