Всеукраїнський фестиваль поезії "ЛАВ-in-fest" пройде 1-2 жовтня у Харкові. Як повідомив сайт Харківської міськради, в заході візьмуть участь близько 40 поетів з різних регіонів України.

Фестиваль організований харківським поетичним клубом "АВАЛ" і проводиться у місті вдруге. У рамках фестивалю журі обере найкращих майстрів слова серед україномовних та російськомовних авторів, проте номінацій конкурс не передбачає. За його підсумками буде визначено три лауреати, десять дипломантів, володар Гран-прі та призу глядацьких симпатій.

Відкриття "ЛАВ-in-fest" відбудеться 1 жовтня (початок о 12.00) у приміщенні Харківського літературного музею. Розпочнеться фестиваль з презентаційних проектів, майстер-класів та виступів членів журі. О 14.00 розпочнеться конкурсна програма, яку о 17.30 завершить вистава "Палата без номера". В кінці заходу буде працювати "вільний мікрофон": гості та учасники конкурсу зможуть продекламувати свої поетичні твори або вірші улюблених авторів.

2 жовтня учасників чекає екскурсійна програма. Поети з різних областей України відвідають художню галерею ім. І.Рєпіна і культурний центр "Імідж" у Чугуєві, де пройде поетичний слем-турнір. О 17.00 в Харківському планетарії ім. Ю.Гагаріна відбудеться заключний гала-концерт фестивалю, на якому оголосять і нагородять переможців конкурсу.