Валерій Фоменко призначений головою правління АТ "Харківські цифрові комунікації" (до цього в АТ не працював). З цієї посади з 30 червня звільнений Олександр Лепший (був гендиректором з червня 2006 р.). Відповідне рішення прийняте загальними зборами акціонерів 30 травня. Про це підприємство повідомило Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Максим Печериця звільнений з посади голови правління ВАТ "Імтокс" і призначений директором підприємства. Головою наглядової ради призначений Анатолій Денисенко (президент ВАТ "ІБК "Авантаж"). Членами наглядової ради призначені Леонід Кривочупрін, Сергій Вєткін. Головою ревізійної комісії призначений Станіслав Києвець, членами ревкомісії - Арсеній Санін і Сергій Жуков. Відповідні рішення прийняті на загальних зборах акціонерів 21 квітня .

Олександр Куманецкий на підставі постанови Господарського суду Харківської області від 22 червня (у справі № Б-19/72-05) призначений в.о. голови правління ВАТ "Авіалінії Харкова" до призначення в установленому порядку. До цього О.Куманецкий був ліквідатором - арбітражним керівником ВАТ.