Дмитро Добкін вийшов зі складу спостережної ради ПАТ "Банк "Золоті ворота" (володіє 8,398% статутного капіталу банку, обіймав посаду з листопада 2008 р.). Д. Добкін склав з себе повноваження члена наглядової ради в односторонньому порядку. На цю посаду ніхто не призначений . Про це повідомляється в бюлетені "Цінні папери України" з посиланням на голову правління банку Олександра Бужора.

Микола Рябий звільнений з посади голови наглядової ради ВАТ "Науково-виробниче підприємство "Система" (обіймав посаду 6 років). Головою спостережної ради призначено Світлану Довгу (є начальником відділу державної власності та структурних перетворень департаменту промполітики Національного космічного агентства України). Кадрові зміни відбулися на підставі наказу НКАУ від 21 червня 2010 р.

Надія Мічурина звільнена з посади члена наглядової ради ВАТ "Первухінський цукровий завод" (Богодухівський р-н), обіймала посаду з квітня 2007 р. М. Мічурина звільнена на підставі її заяви і у зв'язку з продажем акцій ВАТ, що їй належать. Відповідне рішення прийняли збори акціонерів 17 червня 2010 р.

Алла Сергійчук призначена головним бухгалтером ВАТ "Особливе КБ комплектних пристроїв". З цієї посади звільнена Валентина Суворова (була головбухом з квітня 2009 р.). Відповідний наказ підписаний 17 червня 2010 р.