Банк "Хрещатик" допускає продаж іншим банкам свого портфеля роздрібних кредитів. Про це під час інтернет-конференції на ЛIГА.net повідомив голова правління банку Дмитро Гриджук. "Ми готові розглядати продаж свого пулу роздрібних кредитів для поліпшення якості кредитного портфеля", - зазначив Д. Гриджук. При цьому голова правління банку "Хрещатик" підкреслив, що в очолюваної ним фінустанови "з ліквідністю все в порядку, що засвідчено і минулого, і вже цього роцку діагностичним аудитом МВФ, а норматив адекватності капіталу (14,6%) має достатній запас порівняно допустимого рівня НБУ (10%) та вимог незалежних аудиторів". Д. Гриджук також повідомив, що банк "Хрещатик" буде активно розвивати напрямок роздрібного бізнесу. (Http://elvisti.com)

Довідка "SQ". АТ "КБ" Хрещатик "зареєстровано у травні 1993 року, за рейтингом НБУ входить до другої групи українських банків (великі банки). Регіональна мережа банку складається з 163 установ у Києві та інших регіонах України. Найбільшими акціонерами банку "Хрещатик" є ТОВ" КФ "Укрфінком" (безпосередня участь - 37,678%); Головне фінансове управління виконавчого органу Київської міської ради (безпосередня участь - 23,7037%). За даними агентства "Fitch", наразі до 58% акцій банку непрямо контролює Київська інвестиційна група.

Державний експортно-імпортний банк України ("Укрексімбанк") та Український союз промисловців і підприємців (УСПП) підписали угоду про партнерство. Угоду 29 червня підписали президент УСПП Анатолій Кінах і голова правління "Укрексімбанку" Микола Удовиченко. Як повідомили в прес-службі УСПП, сторони домовились працювати над проектами, які сприятимуть впровадженню інноваційних та енергозберігаючих технологій, а також над виробленням фінансово-кредитних механізмів підтримки реального сектора економіки, ефективних програм розвитку бізнесу і т.д. (Http://www.uabanker.net)

Харківський "Реал Банк" встановив новий банкомат у Харкові, на пр. Гагаріна, 20. Через банкомат можна отримати готівкові кошти в гривнях та дол. США, оплатити послуги операторів мобільного зв'язку. Про це повідомили "SQ" у прес-службі банку. За даними прес-служби, зараз в Харкові, Луганській області та Криму працюють 16 банкоматів "Реал банку".