Харківська компанія "МК СКСМ", що спеціалізується з виробництва і монтажу металоконструкцій, у 2011 р. у два рази збільшила обсяг виробництва. Про це повідомили "SQ" у компанії.

За словами голови ТОВ "МК СКСМ" Сергія Коробка, збільшення обсягів виробництва відбулося за рахунок розширення ринків збуту продукції за географічною ознакою і за принципом включення до списку замовників підприємств з різних галузей економіки. Крім того, технологічно ускладнилися проекти, в яких брала участь компанія. "До 2008 року "МК СКСМ" спеціалізувалася з виготовлення продукції для цивільного та промислового будівництва. У 2011 році в портфелі замовлень компанії превалювали проекти на виготовлення металоконструкцій для підприємств інших секторів економіки, зокрема, паливно-енергетичного комплексу України і Росії", - зазначив С.Коробко.

Він також повідомив, що у 2011 р. основна частина замовлень заводу припадала на підприємства Росії. Разом із тим, уже на початку 2012 р. частка замовлень від українських компаній значно збільшилася. "Цього року очікується масштабна реконструкція підприємств ПЕК та металургійного комплексу України. "МК СКСМ" активно братиме участь у цих тендерах", - підкреслив С.Коробко.

Довідка "SQ". "МК СКСМ" (Харків, Україна) заснована у 2000 р. Компанія спеціалізується з проектування і виготовлення металоконструкцій для зведення промислових і цивільних об'єктів на основі індивідуальних проектів, серійних конструкцій, а також нестандартного устаткування. Серед клієнтів компанії, зокрема, -  ПрАТ "Philip Morris Ukraine", "Procter&Gamble Co", ТОВ "Малтюроп", "Інтербрю", "GSE". "МК СКСМ" є партнером УкрДНТЦ "Енергосталь".