Національний банк Україна (НБУ) зобов'язав банки до 17 грудня надати дані про свою структуру власності. Відповідне рішення закріплене постановою НБУ № 306: документ зареєстрований у Міністерстві юстиції 18 жовтня, але набере чинності з дня офіційного опублікування. У свою чергу, власники істотної участі в банку зобов'язуються до 1 грудня надати кредитно-фінансовим установам відповідні дані по юридичним і фізичним особам, відповідно до встановленої Нацбанком процедури. (http://bin.ua)

У складі правління банку "Південний" відбулася зміна - директор Фінансового департаменту банку Ірина Буц 24 жовтня призначена заступником голови правління банку. І. Буц працює в банку з 2001 р. Основні питання діяльності банку, які І. Буц курирувала раніше, залишаться в її віданні на новій посаді. (http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". АБ "Південний" (Одеса) зареєстрований в 1993 р. Входить до групи великих банків.

Чистий комісійний дохід "Ерсте Банку" склав 29,3 млн. грн. і збільшився майже на 64% порівняно з аналогічним періодом минулого року, коли показник склав 17,9 млн. грн., що пов'язано з розширенням клієнтської бази і збільшенням активності клієнтів. Чистий процентний дохід зменшився на 18% до 370,4 млн. грн. Збитки банку за результатами перших 9-ти місяців 2011 року скоротилися до 25,7 млн. грн. в порівнянні з 105,3 млн. грн. на 1.10.2010, що в основному пов'язано зі скороченням обсягів формування резервів під заборгованість за кредитами, а також збільшенням прибутку від операцій з цінними паперами. Ресурсна база банку (депозити та поточні рахунки) за 9 місяців збільшилася на 34% і склала 1 920,4 млн. грн. Кредитний портфель скоротився за рахунок погашень на 4% до 5 179,4 млн. грн. Активи збільшилися на 6% і склали 10 млрд. 437,3 млн. грн., повідомили "SQ" в банку.

Довідка "SQ". АТ "Ерсте Банк" ("Erste Bank") - універсальний банк, який надає повний перелік банківських продуктів та послуг фізичним та юридичним особам, у тому числі депозити та поточні рахунки, зарплатні проекти та платіжні картки, розрахунково-касові послуги, фінансування проектів, казначейські послуги тощо З 2006 р. АТ "Ерсте Банк" є частиною "Erste Group", яка купила 100% акцій українського банку "Престиж".

Кілька українських банків відкрили нові відділення. Зокрема, "Південкомбанк" відкрив Борщагівське відділення у Києві (пр. Кольцова, 12). . У Львові (вул. Чайковського 26) відкрилося нове відділення АТ "ТАСкомбанк" У Кіровограді починає роботу відділення "Імексбанк" № 353, яке розташоване в центрі міста (вул.Калініна, 12), в приміщенні Бюро технічної інвентаризації.