Експозиція Харківської облдержадміністрації (ХОДА) була нагороджена Дипломом лауреата XI міжрегіонального універсального оптово-роздрібного ярмарку "Курський Коренський ярмарок - 2011" у номінації "Виставкова діяльність - найкраща експозиція". Про це повідомив сайт ХОДА.

На ярмарку була проведена презентація експортного та інноваційно-інвестиційного потенціалу Харківської області, представлено інвестиційні проекти та експоновані на стендах пропозиції 32 підприємств харчової та переробної промисловості області, зокрема, ДП "Харківський завод шампанських вин", ТОВ "Надія", ТОВ "Лікеро-горілчаний завод "Прайм", ТОВ "ПКФ "Аромат" і ТОВ" НВФ "Хелп-Агро".

Довідка "SQ". Коренський ярмарок організовує виставковий центр "Курський Коренський ярмарок" і адміністрація Курської області. У виставці-ярмарку беруть участь представники федеральних міністерств і відомств Росії, делегації країн ближнього і далекого зарубіжжя, представники акціонерних товариств, інвестори, власники підприємств. Ярмарок проходив 23-26 червня.