Харківський "УкрСиббанк" до кінця року має намір збільшити статутний капітал на 59 млн. грн. Про це повідомив журналістам голова наглядової ради "УкрСиббанку" Жан-Франсуа Варле. "За результатами проведеного стрес-тестування нам рекомендовано збільшити статутний капітал на 59 млн. грн. Ми це зробимо до кінця цього року, враховуючи те, що статутний капітал "УкрСиббанку" складає понад 5 млрд. грн., то це для нас невелика сума", - заявив Жан-Франсуа Варле.
У свою чергу, голова правління "Райффайзен Банк Аваль"  Володимир Лавренчук і фінансовий директор "Правекс-Банку" Антоніо Бергаліо заявили, що банкам, які вони представляють, за результатами стрес-тестування не було рекомендацій збільшувати свої капітали. (Http://www.uabanker.net)

Довідка "SQ". За даними НБУ, оцінна сума докапіталізації українських банків за результатами останнього стрес-тестування складає 40 млрд. грн.
АТ "Укрсиббанк BNP Paribas Group" зареєстрований 18 червня 1990 р. Банк має повну ліцензію НБУ № 75 від 24 грудня 2001 р. на здійснення банківських операцій. На 1 квітня 2010 р. активи банку становили 45,79 млрд.грн., статутний капітал -5,28 млрд.грн., кредити юросіб - 16,484 млрд.грн., кредити фізосіб - 26,879 млрд.грн., зобов'язання банку - 41,546 млрд.грн., фінрезультат - мінус 716,934 млн.грн.

Банк "Фінанси та Кредит" здійснив чергову планову виплату за євробондами. 22 липня банк здійснив планову виплату великого прибутку у сумі 4,9875 млн. дол. власникам євробондів на суму 95 млн. дол. У січні банк виплатив власникам євробондів 5% суми початкового випуску, таким чином, повністю виконавши умови реструктуризації. (Http://aub.org.ua)

Довідка "SQ". 30 грудня 2009 р. власники євробондів банку "Фінанси та Кредит" погодилися на реструктуризацію 95% суми облігацій банку до 25 січня 2014 р. з збільшенням купона до 10,5% (раніше - 10,375%) з піврічної виплатою купона. При цьому однією з умов реструктуризації була виплата банком 5% суми заборгованості.

Банк "Хрещатик" відкрив нове відділення (Студентське) в м.Рівне, в приміщенні Рівненської філії Університету розвитку людини "Україна" (вул. І. Котляревського, 1). Нове відділення банку надає банківські послуги, серед яких - валютообмінні та касові операції, оплата комунальних та інших платежів, відкриття та супровід платіжних карт як міжнародних платіжних систем Visa і MasterCard, так і Національної системи масових електронних платежів. (Http://aub.org.ua)

"Імексбанк" реорганізував свою філію в м. Донецьку (вул. Челюскінців, 191-а) у безбалансове регіональне відділення. Відділення працює в колишньому режимі і надає банківські послуги. З 2009 р. банк реорганізував свої філії в Тернополі, Кіровограді, Івано-Франківську, Луцьку, Ужгороді та низці інших міст. (Http://aub.org.ua)