Статутний капітал банку "Хрещатик" за результатами закритого розміщення акцій збільшився на 13,72%, або майже на 100 млн. грн., і після відповідної реєстрації буде складати 828 млн. 828 тис.грн. Загальні збори акціонерів банку 27 січня затвердив нову редакцію статуту у зв'язку із закінченням розміщення акцій банку дев'ятої емісії. Кошти, отримані в результаті збільшення статутного капіталу, планується направити на розширення обсягу активних операцій, розвиток інфраструктури банку та впровадження нових технологій. Як підкреслив голова правління банку Дмитро Гриджук, "зараз "Хрещатик" є достатньо капіталізованою і стабільною банківською установою, і подальша капіталізація банку - це плановий процес, передбачений його стратегією розвитку до 2016 р.". (http://www.ukrbanks.info)

Довідка "SQ". ПАТ "КБ "Хрещатик" (Київ) заснований в 1993 р. Мережа банку включає 174 установ у Києві та інших регіонах України. Станом на 1 листопада 2011 р., чисті активи - 7,82 млрд. грн., кредитно-інвестиційний портфель - 4, 92 млрд. грн., депозити юридичних осіб - 1,98 млрд. грн., депозити фізосіб - 2,92 млрд. грн., фінансовий результат - 1 млн. грн. Найбільшими акціонерами банку є ТОВ "КФ Укрфінком" (37,6724 %) і Головне фінансове управління Київської міськдержадміністрації (25% +1 акція).

Керівником корпоративного кредитування і транзакційного бізнесу "Альфа-Банку" (Україна) призначений Олександр Лапко. Як повідомляє прес-служба банку, О. Лапко працює в банківському секторі з 2001 р. До призначення керівником корпоративного кредитування і транзакційного бізнесу "Альфа-Банку" (Україна) О. Лапко обіймав посаду старшого віце-президента, керівника кредитного департаменту ВАТ "ВТБ Банк" в Росії. (http://www.alfabank.com.ua)

Довідка "SQ". ПАТ "Альфа-Банк" (до січня 2001 р. - "Київський інвестиційний банк") засновано в 1993 р. Входить в "Альфа-Груп" (Росія). Найбільшими акціонерами банку на 1 липня 2011 р. були "ABH Ukraine Limited" (Кіпр, 80,1%) і ВАТ "Альфа-Банк" (Росія, 19,9%).

Наглядова рада АТ "Брокбізнесбанк" 23 січня прийняла рішення про переведення Владлена Данилова на посаду радника голови наглядової ради банку. Раніше В. Данилов протягом п'яти років займав посаду заступника голови правління банку. (http://www.bankbb.com.ua)

Довідка "SQ". АТ "Брокбізнесбанк" засновано в 1991 р. Входить до першої групи банків згідно з рейтингом НБУ (найбільші банки). Банк нараховує більше 400 філій і відділень у всіх областях України. Найбільшими акціонерами банку є брати Буряки.