Романа Костенка звільнено з посади голови правління ПАТ "Інноваційно-промисловий банк" (був головою правління з вересня 2009 р.). На цю посаду ніхто не призначений. Відповідний наказ (№ 60-К) від 14 травня підписав тимчасовий адміністратор банку Олександр Болдирєв. Про це повідомляється в бюлетені "Цінні папери України".

Спостережна рада ВАТ "Харківський науково-дослідний проектно-конструкторський інститут "Енергопроект" на засіданні 5 травня призначила низку членів правління ВАТ. Ними стали Олександр Руденко (працює в інституті на посаді заступника голови правління - директора інституту з загальних питань з жовтня 2009 р.) , Світлана Шапар (заступник голови правління - технічний директор), Олена Виставная (заступник технічного директора з проектів), Ірина Ведмідь (заступник технічного директора з виробництва), Олена Андрющенко (головний бухгалтер), Антон Шапошніков (начальник планово-економічного відділу).

Олексій Четвериков звільнений з посади голови наглядової ради ВАТ "Харківське кар'єроуправління" (обіймав посаду з 2004 р.). Головою наглядової ради обрана Віра Четверикова. Загальними зборами акціонерів, що відбулися 30 квітня, головою правління затверджений Сергій Твердохліб. З посад членів спостережної ради звільнений Сергій Шеїн (призначений членом правління товариства) і Микола Лактіонов, з посад членів правління - Михайло Курінний і Семен Кузнєцов (призначений членом наглядової ради). На посаду члена наглядової ради також призначено Антона Четверикова, членом правління - Валерія Підгайського.