Збори акціонерів ЗАТ "Кондитерська фабрика "Харків'янка" (входить до корпорації "Бісквіт-Шоколад") 16 квітня вирішили увесь прибуток у 7,4 млн.грн. Направити на розвиток виробництва. Про це 26 квітня повідомили "SQ" у корпорації "Бісквіт- Шоколад". На зборах акціонерів АТЗТ "Харківська бісквітна фабрика", що пройшли 15 квітня, вирішили 7,8% прибутку направити на виплату дивідендів, іншу частину прибутку інвестувати в розвиток виробництва та поповнення оборотних коштів. Усього у 2010 р. фабрика отримала 46,8 млн. грн. чистого прибутку.

За даними прес-служби, на зборах акціонерів обидві фабрики були перетворені в публічні акціонерні товариства. Відповідні зміни внесені до їх статутів.

Довідка "SQ". Корпорація "Бісквіт-Шоколад" об'єднує ЗАТ "Кондитерська фабрика "Харків'янка", АТЗТ "Харківська бісквітна фабрика", ТОВ "Торговельний дім "Престиж" і низку інших підприємств. У 2010 р. підприємства корпорації випустили 64,1 тис.т кондитерських виробів, що на 8% більше, ніж у 2009 р. Чистий прибуток корпорації склав 891 млн.грн., що на 27% перевищує показник 2009 р., чистий прибуток зріс на 9,5% і склав 58,4 млн.грн. На підприємствах компанії зайнято 3 тис.осіб.