Обслуживание светофоров обойдется Харькову почти в 14 миллионов гривенДепартамент транспорту і зв'язку Харківської міськради уклав договір на обслуговування об'єктів дорожньої інфраструктури з КП "Харків-cигнал". Як повідомив "Вісник державних закупівель", згідно з укладеним договором, на утримання технічних засобів регулювання дорожнього руху з міського бюджету цього року буде виділено 13,8 млн.грн.

За ці кошти КП "Харків-сигнал" буде перевіряти технічний стан світлофорів, обслуговувати секції транспортних і пішохідних світлофорів, дорожні знаки. Також на ці гроші замінять 35 транспортних світлофорів, у яких закінчився семирічний термін експлуатації, 10 пішохідних світлофорів, замінять і встановлять нові дорожні знаки, пішохідну огорожу, прокладуть кабелі і т.д.

Довідка "SQ". До початку чемпіонату Європи з футболу 2012 р. у Харкові на вул.Плеханівській, вул.Державінській, а також на проспекті Гагаріна встановлять нові світлофори. У дні матчів фінальної частини Євро-2012 світлофори працюватимуть у звичайному режимі, в разі необхідності їх будуть переводити в режим очікування, а також встановлювати регулювальників. Також цього року новий світлофор з'явиться на перехресті вулиць Леніна та Бакуліна.